87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Concertul lui Brian May de la Bucureşti: Când rockul se îngemănează cu astrofizica şi reflecţia
Inapoi

Concertul lui Brian May de la Bucureşti: Când rockul se îngemănează cu astrofizica şi reflecţia

15.03.2016

Luni seară, publicul bucureştean al Sălii Palatului a avut parte de un concert unic, vibrant, sensibil, nostalgic, dar şi exploziv marca Brian May, chitaristul trupei Queen, care a suţinut alături de cântăreaţa britanică Kerry Ellis un spectacol de aproape două ore, punctat de aplauzele furtunoase şi entuziasmul fanilor.

Concertul a debutat cu o melodie pop într-un stil liric, delicat, „I who have Nothing”, primele acorduri fiind cele ale chitarei clasice a lui Brian May, iar solista britanică a susţinut linia melodică cu un glas puternic, bogat în nuanţe sonore şi realizând un vibrato vocal extrem de curat.

Cum era de aşteptat, melodia „We will Rock You” a fost „hitul serii”, tot publicul fiind în picioare şi bătând din palme pe ritmul celebrului cântec care debutează cu soloul de chitară al lui May, cântând şi refrenul în timp ce sala a fost umplută de efecte de lumini. Aplauzele au fost unele delirante, minute în şir publicul ovaţionând reprezentaţia lui Brian May şi a lui Kerry Ellis.

Cu o măiestrie compoziţională impresionantă, virtuozitate muzicală şi un talent nemărginit transpus în reprezentaţii live spectaculoase, Queen - Brian May, Freddie Mercury, Roger Taylor şi John Deacon - a cucerit inimi şi clasamente ca nicio altă trupă din istorie, moştenire ce continuă să dăinuie datorită devotamentului pe care May şi Taylor îl păstrează pentru ceea ce Queen înseamnă cu adevărat.


Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie