87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Colaborare inedită pentru Sam Smith
Inapoi

Colaborare inedită pentru Sam Smith

12.04.2017

Sam Smith a intrat în studio alături de cel care a compus o mulțime de hituri de-a lungul anilor. Colaborarea cu Timbaland e neașteptată pentru că acesta este cunoscut pentru piesele sale R&B, hip-hop și mai puțin pentru pop-ul influențat de soul al britanicului.

Sam Smith a luat o pauză de la muzică după succesul pe care l-a înregistrat cu albumul său de debut, „In the Lonely Hour”. După ce a luat și premiul Oscar pentru „Writing's on the Wall”, cântărețul s-a retras din lumina reflectoarelor.

Potrivit Urban.ro, Timbaland e unul dintre producătorii care a dat muzicii o mulțime de hituri și până anul trecut a fost printre cei care au compus muzica pentru serialul „Empire”. Ultimul său material a apărut în 2009, oferind hituri ca „Morning After Dark”, „Carry Out” sau „If We Ever Meet Again”.

Sam Smith e unul dintre cei mai apreciați artiști britanici ai momentului, ajungând pe locul doi în Hot 100 cu „Stay With Me” și pe locul 5 cu „I'm Not the Only One”. În plus, a câștigat patru premii Grammy: Record of the Year, Song of the Year („Stay With Me”), Best Pop Vocal Album și Best New Artist.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie