87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Chino Moreno (Deftones) a concertat în interiorul unui vulcan
Inapoi

Chino Moreno (Deftones) a concertat în interiorul unui vulcan

22.06.2016

Solistul trupei Deftones este primul artist care a susținut un concert în interiorul unui vulcan. A fost un concert acustic adresat unui public restrâns. Deși prețul unui bilet s-a ridicat la aproape 2000 de dolari, show-ul s-a desfășurat cu "casa închisă".

The Beatles a cântat pe acoperiș, Pink Floyd în Pompeii, iar Chino Moreno a bifat o nouă premieră muzicală: în interiorul unui vulcan.

Evenimentul a avut loc în Islanda, în apropiere de Reykjavík, vulcanul care a găzduit show-ul numindu-se Thrihnukagigur sau, în engleză, Three Peaks Crater. Acest vulcan nu a mai erupt de 4000 de ani, așa încât expediția a fost cât de poate de sigură și de interesantă.

La concert au participat doar 20 de persoane, fani înfocați ai muzicianului, considerând că prețul unui bilet a fost de aproximativ 1.970 de dolari. Show-ul s-a desfășurat pe 18 iunie 2016, în cadrul evenimentului Secret Solstice presents Inside The Volcano. Chino Moreno și cei 20 de fani au fost transportați până la buza vulcanului cu un elicopter, urmând apoi a fi coborâți la o adâncime de 213 metri.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie