87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica BET Awards 2016: Beyonce a cucerit patru trofee
Inapoi

BET Awards 2016: Beyonce a cucerit patru trofee

27.06.2016

Cântăreaţa de muzică R&B şi actriţa americană Beyonce a fost marea câştigătoare a galei Bet Awards, fiind premiată cu nu mai puţin de 4 trofee, printre care se numără premiul pentru Cea mai bună artistă R&B a anului şi trofeul pentru Cel mai Bun Videoclip al anului.

Artista şi-a completat palmaresul de la BET Awards cu Premiul Centric şi Premiul Coca Cola Viewer's Choice la evenimentul desfăşurat pe 26 iunie, la Teatrul Microsoft din Los Angeles.

Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a deschis gala de premii interpretând hitul "Freedom", de pe ultimul său album lansat, intitulat "Lemonade". 
 
Şi Drake a avut o seară încununată cu succes la ceremonia de decernare a premiilor, reuşind să obţină 3 trofee. Pe lângă faptul că a fost denumit Cel mai bun cântăreţ hip-hop al anului, artistul în vârstă de 29 de ani a luat acasă şi trofeul pentru Cea mai bună trupă, alături de Future şi premiul pentru Cea mai bună colaborare, pentru piesa "Work" pe care o interpretează alături de Rihanna.

Alte categorii muzicale majore i-au onorat pe Nicki Minaj cu trofeul pentru Cea mai bună artistă hip-hop şi pe Bryson Tiller cu premiul pentru Cel mai bun artist R&B/Pop.

Alţi actori omagiaţi în cadrul galei îi includ pe Taraji P. Henson (Empire), Cea mai Bună Actriţă şi Michael B. Jordan (Creed), Cel mai Bun Actor.

"Straight Outta Compton" a primit trofeul pentru Cel mai Bun Film, în timp ce Samuel L. Jackson a fost onorat cu Premiul pentru întreaga carieră. Jesse Williams, care joacă în Anatomia lui Grey, a obţinut Premiul umanitar pentru activismul şi eforturile filantropice de care a dat dovadă, impresionând publicul cu un discurs emoţionant.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie