87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Andia: De la „Au înnebunit salcâmii” până la „Sfârșitul lumii”. Cine este cântăreața care scoate hit după hit
Inapoi

Andia: De la „Au înnebunit salcâmii” până la „Sfârșitul lumii”. Cine este cântăreața care scoate hit după hit

14.04.2022

De la vocea feminină din piesele semnate de Spike și DJ Project, la compozițiile scrise alături de Alex Pelin, Andia reușește să scoată hit după hit. Aceasta este de puțin timp în peisajul muzicii românești, însă emoția cu care cântă a făcut-o să fie remarcată de producători și îndrăgită de ascultători. „Am încredere că totul va fi din ce în ce mai bine. Cel mai frumos lucru a fost când mi s-a spus că inspir oameni.” a declarat artista.

Diana Constantin a devenit cunoscută în industria muzicală românească drept Andia, artista care scoate hit după hit. De mai bine de trei ani ne încântă cu piesele ei, difuzate tot mai des pe posturile de radio din țară și ajunse în topuri de fiecare dată.

Andia este o tânără de 25 de ani din județul Neamț, Comuna Ion Creangă. Viața la sat i-a influențat stilul pe care îl abordează în muzică. De la vârsta de 12 ani a debutat cântând muzică populară, urmând ca mai târziu, în perioada liceului, să ia contact cu scena și cu genul de muzică pop.

Odată mutată în București, a avut parte de colaborări cu nume cunoscute din industrie, Spike fiind unul. El a remarcat-o pe Andia pe Instagram, printr-un cover pe care artista l-a postat pe pagina ei. Împreună au lansat piesa „Salcâmii”, variantă adaptată după celebra piesă a lui Tudor Gheorghe. Au urmat apoi alte colaborări și concerte prin țară alături de cei de la DJ Project.

Tânăra se află în plină ascensiune pe plan muzical, în primăvara aceasta lansându-și primul album „Pietre prețioase”. Piesele de dragoste și baladele romantice, sunt inspirate din experiențele personale și au ajuns în tendințe alături de cele ale artiștilor consacrați din țară.

Ambițioasă, perseverentă și talentată, Andia a ajuns în topuri cu înregistrarea live a piesei „Sfârșitul lumii”, cântată în premieră la Virgin Radio. Cu ajutorul acestei melodii, ea nu mai este doar vocea feminină din piese, ci un artist cunoscut pe cont propriu.

Larisa Ciulei

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie