87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Amenajare timeless pentru grădina ta - inspiră-te de la DecoDepot
Inapoi

Amenajare timeless pentru grădina ta - inspiră-te de la DecoDepot

20.07.2021

Less is more și desigur cu un stil mai minimalist nu aveți cum să dați greș. Putem aplica cu succes această regulă și când vine vorba de amenajarea grădinii. Este sezonul acela în care grădina este zona vedetă, luată în vizor, spațiul în care vă petreceți destul de mult timp. Zilele sunt plăcute când le petreceți în grădină, serile de vară sunt timp perfect pentru a vă bucura de temperaturi blânde.

Cum amenajați grădina astfel încât să fie un stil timeless? Dacă aveți nevoie de inspiratie pentru decoratiuni de gradina, privind mobilierul de asemenea, nu uitați că DecoDepot vă poate servi drept sursă în acest sens. Implicit de aici puteți cumpăra acele piese de mobilier și accesorii cu care să creați din grădină un loc feeric.

Mobilierul ales

Chiar și când vorbim despre spații mici, mobilierul este necesar. Aici puteți crea o oază de relaxare cu un leagăn sau hamac, în funcție de posibilități. Una din ideile interesante se referă la fotoliul de tip cuib, așa cum veți găsi la Decodepot.ro. Nu depindeți de vreo bază pentru a-l monta. Are cadru metalic și fotoliul în sine, șezutul, este din răchită sau ratan. O combinație perfectă, rezistentă la intemperii. Oricum, un astfel de item este ușor de mutat și pozitionat oriunde vă doriți în curte.

Dacă spațiul vă permite, un set de scaune sau chiar fotolii și masă vor fi zona centrală a grădinii. Aici vă veți înconjura de prieteni și veți servi masa oricând. Un set de mobilier de acest gen din bambus cu perne albe pentru extra confort este una din opțiuni la DecoDepot. Dacă vă doriți o grădină în stil rustic, ceea ce este una din cele mai populare alegeri, mizați pe multe elemente din lemn. Acest material se poate regăsi la decorarea potecii, la foișor dacă acesta există. Și în mod ideal și spațiul de luat masa poate fi cu accente din lemn.

Ideea poate fi ușor defavorabilă pentru cei care nu au niciun soi de protecție pentru intemperii și mobilierul din lemn expus direct acestora are șanse să se degradeze curând. Așadar soluția rămâne alta. Cea de a cumpăra un set de mobilier ce are cadru din aluminiu și inserții ce imită lemnul. Cum este masa cu blat din polywood, material ce imită lemnul, realizat din materiale reciclabile, rezistent la soare, ploaie.

Nu uitați de mici accente colorate

Proiectele de amenajare trebuie să țină cont și de partea practică, de funcționalitatea grădinii. Dacă vă lipsesc zonele cu flori și plante decorative, insuflați mai multă viață și culoare în grădină cu mici decorațiuni, accesorii colorate. Și de data aceasta DecoDepot vă inspiră.

Flori ceramice, ornamente cu care puteți crea o poveste - zâne, castele, băncuță - sunt disponibile în același eshop. Iar pentru clasa acelor decorațiuni practice de asemenea nu uitați de felinare, de diferite forme și culori, ce pot fi alese de la aceeași sursă.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie