87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Adam Lambert vrea să înregistreze piese noi alături de Queen
Inapoi

Adam Lambert vrea să înregistreze piese noi alături de Queen

08.06.2016

Adam Lambert a fost o surpriză plăcută în ultimii ani în timp ce a fost în turneu alături de Queen, onorând moștenirea lui Freddie Mercury, dar artistul și-ar dori să treacă în continuare la un alt nivel, acela de a înregistra noi piese cu legendara trupă.

Brian May, în schimb, consideră că trupa va rămâne una legendară cu o „doză de sânge nou” și că Freddie probabil s-ar fi bucurat de noua evoluție. Trupa a lansat o colecție retrospectivă în 2014 sub denumirea „Queen Forever” pentru care l-au adus pe producătorul William Orbit să termine duetul dintre Freddie și Michael Jackson.

În 2014 a avut loc un turneu spectaculos în Statele Unite, devenit sold-out integral, la finalul căruia "Queen + Adam Lambert" au primit titlul ”Trupa Anului” în cadrul celei de-a 10-a ediții a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votată totodata drept Cea Mai Bună Trupa Live a anului, iar în cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock. Trupa Queen, împreună cu Adam Lambert au încheiat anul cu un spectacol fabulos susținut în seara de Anul Nou, lângă celebrul Big Ben din Londra, concert transmis în direct pe tv, fiind urmărit de aproape 12 milioane de oameni.

Queen şi Adam Lambert vor concerta în premieră în România pe 21 iunie 2016, în Piața Constituției.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie