87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden 4 decorațiuni despre care NU știai că ai nevoie în dormitorul tău!
Inapoi

4 decorațiuni despre care NU știai că ai nevoie în dormitorul tău!

12.11.2021

Când vine vorba despre decorul dormitorului trebuie să ții cont că e important să nu încarci inutil spațiul, mai ales dacă acesta este de mici dimensiuni. Așadar, ai nevoie de elemente decorative esențiale, cum ar fi cutii pentru depozitare, un covor colorat, plante decorative și corpuri de iluminat. Însă, există câteva decorațiuni care nu trebuie să lipsească din dormitorul tău, iar printre acestea se numără:

1. Oglindă

Probabil că te întrebi de ce mai ai nevoie de oglindă în dormitor dacă ai deja una destul de mare în baie. Însă, oglinda este un truc inedit de a decora dormitoarele mici, deoarece creează ideea de spațiu. Poți apela fie la o oglindă pe perete, iar formele și ramele pentru acestea sunt extrem de inedite, sau poți folosi una de podea. În plus, va fi un motiv în plus să te admiri zilnic și să te bucuri de prezența ta.

2. Tablouri canvas

În dormitor, trebuie să fii cât mai creativ și personal atunci când decorezi. Este spațiul tău intim care te inspiră și în care te relaxezi zilnic. De aceea, ai nevoie de elemente de decor originale, cum ar fi un tablou canvas cu un peisaj, de la pepanza.ro. Un astfel de tablou accentuează starea de bine și ajută la relaxarea mai profundă, mai ales dacă optezi pentru un peisaj de toamnă la munte. Te va ajuta să simți zilnic liniștea naturii.

3. Dreamcatcher

Dacă ai probleme cu somnul sau vrei să ai un somn mai adânc, află că ai nevoie de un dreamcatcher. Această decorațiune are și o legendă foarte interesantă în spate, pe care o poți citi înainte să-l achiziționezi. Dreamcatcher-ul are un design foarte interesant și colorat, așa că îl poți integra cu ușurință în dormitorul tău. Acesta este confecționat din pene, poate fi de diferite dimensiuni și partea bună este că-ți poți confecționa chiar și tu unul, pentru a-l personaliza așa cum îți place.

4. Scară decorativă

Da, ai auzit bine. Din dormitorul tău NU trebuie să lipsească scara decorativă. Acest element este din ce în ce mai popular, poate fi folosit chiar și în baie și este o modalitate mai creativă de a-ți așeza hainele și prosoapele pe care amâni să le pui în dulap. Poți alege o scară decorativă din lemn pe care să o sprijini pe unul din pereții încăperii și vei obține un efect chic și la modă.

Așadar, pentru ca dormitorul tău să fie complet, ai nevoie de aceste 4 elemente esențiale. Sunt foarte populare și nu ar trebui să lipsească nici din dormitorul tău pentru un efect original și inedit.

Sursa foto: freepik.com

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie